Sukces serwującego burgery Pasibusa, który ze skromnego foodtrucka rozrósł się do wielkiej sieci barów w całej Polsce, był niespodziewany jak srebrny medal Marcina Lewandowskiego w biegu na 1500 metrów na halowych mistrzostwach Europy w Birmingham. A spodziewasz się, że domowy burger może być świetnym, wartościowym posiłkiem po treningu? A jednak to możliwe.
Nasze kompletny przewodnik dla burgerożerców podzieliliśmy na dwie części. Z pierwszej dowiesz się, jakich składników potrzebujesz, żeby zrobić domowy burger wysokiej jakości. Sprawdziliśmy dla Ciebie, jakie bułki będą idealną podstawą Twoich kanapek, kierując się zarówno naszymi gustami, jak i ich kalorycznością, z czego oprócz wołowiny warto robić kotlety, jakimi serami, warzywami i nie tylko wzmocnisz wartości odżywcze swoich burgerów oraz które sosy do burgerów są w porządku, a które niekoniecznie.
W drugiej części przedstawiamy szybkie i sprawdzone przepisy na domowe burgery, z którymi łatwo poradzi sobie dosłownie każdy. Wierzymy, że zadowoleni będą i ci, którzy nie wyobrażają sobie takiego dania bez solidnej porcji mięsa, jak i ci, którzy preferują dietę wegańską. Smacznego!