[ X ]

Drogi Użytkowniku,

W związku z tym, że począwszy od dnia 25.05.2018 r. na terenie Polski obowiązują nowe przepisy regulujące kwestie ochrony Państwa danych osobowych, Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (dalej zwane RODO), Motor-Presse Polska sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (53-238) przy ul. Ostrowskiego 7, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia – Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS: 0000151026, NIP: 8990026326, REGON: 930327847 o kapitale zakładowym w wysokości 2.860.000,00 złotych zachęcamy do zapoznania się ze zaktualizowaną treścią "Polityki prywatności" naszych Serwisów. Znajdują się w niej szczegółowe informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych na naszych stronach internetowych.

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu) z wykorzystaniem domyślnych ustawień przeglądarki internetowej w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Motor-Presse Polska Sp. z o. o oraz naszych Zaufanych Partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres zmieniając ustawienia plików cookies w przeglądarce.

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ



OCEŃ

Makarony Polskie szykują technologiczny przełom

Spółka Makarony Polskie, dzięki stosowaniu nowoczesnej technologii TAS, dostarcza konsumentom szeroki asortyment wysokiej jakości produktów. Wkrótce zamierza wprowadzić na rynek przełomową, wysokobiałkową nowość dla osób aktywnych fizycznie i sportowców.

Makarony Polskie SA to jeden z największych i najdynamiczniej rozwijających się producentów makaronu w Polsce. To firma z bogatymi tradycjami i długoletnim doświadczeniem posiadająca zakłady produkcyjne w Rzeszowie i Częstochowie.

Linie produkcyjne Spółki pracują w oparciu o nowoczesną technologię TAS - skrót oznacza termoaktywny system suszenia. Metoda ta pozwala uzyskać  naprzemiennie wysokie temperatury suszenia i stabilizacji makaronu, co daje gwarancję bardzo dobrej jakości i czystości mikrobiologicznej produktu, a także umożliwia wydłużenie daty jego minimalnej trwałości.

REKLAMA

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów, spółka Makarony Polskie oferuje szeroka gamę makaronów jajecznych i bezjajecznych, walcowanych i tłoczonych. Produkty wytwarzane są na bazie mąki durum, maki pszennej, mąki z pełnego przemiału, jak również ze zbóż alternatywnych (orkiszu żyta i gryki), produkowane w wielu różnorodnych formach, takich jak np. świderki, pióra, spaghetti, kolanka, nitki, muszelki czy wstążki. Na rynku makarony spółki sprzedawane są w dwóch głównych markach: Makarony Polskie i Sorenti.

Pszenica durum spełnia najwyższe standardy, ponieważ oferuje konsumentom większą zawartość białka, które - co warte jest podkreślenia - ma w diecie sportowców i osób aktywnych fizycznie fundamentalne znaczenie. Poza tym makaron zrobiony z pszenicy durum nie rozgotowuje się - właśnie za sprawą większej ilości białka.

W trosce o zdrowie konsumentów i ich sportowe osiągi specjaliści Grupy Makarony Polskie szykują technologiczny przełom. W niedalekiej przyszłości na rynek trafi produkt wysokobiałkowy, który będzie można porównać tylko z wysokooktanowym paliwem stosowanym w bolidach Formuły 1.

 MP

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij